Dupla thai vízum Moszkvában – személyes tapasztalat (már nem adható ki!)

Nos, most ez a tapasztalat és egy pozitív. A hány beszélgetést emlékszem, hogy a thaiföldi vízumot nehéz bejutni Moszkva, és még inkább kétszer, szükségszerűen Malajziában vagy Laosz, bla bla bla

Van néhány cikk a blogról a thaiföldi vízumokról, így fogunk feltételezzük, hogy az ilyen sorokat olvasó személy a témában van. azok akik nem tudják, először érdemes más cikkeket olvasni, minden ott van részleteket.

A cikk tartalma

  • 1 Kétágyas thai vízum regisztrálása Moszkvában
    • 1.1 Általános információk
    • 1.2 Milyen kettős néz ki
    • 1.3 Konzuli díjak, regisztrációs idő
    • 1.4 Konzuli órák
    • 1.5 Az általam benyújtott dokumentumok listája
    • 1.6 Daria dokumentumai
    • 1.7 Gyermekekre vonatkozó dokumentumok
    • 1.8 Néhány pillanat
  • 2 Mennyi az idő a foglaláshoz

Kétoldalú thaiföldi vízum regisztrálása Moszkvában

Általános információk

2015. november 13-tól törölték a Thaiföldre vonatkozó kettős beutazási vízumot (egyszer maradt). Ehelyett most féléves multivisa nélkül megújítási jogok, de korlátlan számú kilépés / bejegyzés fél év alatt 60 napig. Részletek a linkről.

Ez a bejegyzés nem releváns, és már nem frissül. Itt van egy általános hozzászólás a vízumról / shtami-ről Thaiföldön és minden árnyalatról és egy külön hozzászólásról egyszeri tervezés.

A két belépési vízum: 60 nap + 30 napos meghosszabbítás 1900-ra baht a helyszínen + indulás / belépés az országba + 60 nap + 30 napos meghosszabbítás 1900 baht. Összesen 180 napot tölthet Thaiföldön.

A Moszkvában tartott konzulátus által kiadott vízumot folyosóba adják belépés 180 nap. Nagyon kényelmes, nem csak Kratas között lehet a határon és a hátsó szegélyes sebeken, és valahol repülnek egy párra hónap. A folyosó a vízum kiadásának időpontjával kezdődik, azaz 6 az útlevél konzulátusban történő kézhezvételétől számított két hónapig Thaiföldbe. Még az utolsó napra is beléphet, nem Fontos, a legfontosabb a vízumban meghatározott időpontig. Laosz és Malajzia folyosón csak 3 hónapot kell megadni, azaz a második bejegyzésnek egyenesnek kell lennie időre van szükséged.

Szükségem van vízumra Thaiföldre, 30 napos bélyegzőre, vizaránok készítésére és hol, időtartam és tartózkodás, mennyit kell fizetni hogy vízumot adnak-e gyermekeknek stb. – Minden vízumról Thaiföldön

Thaiföldi konzulátus Moszkvában – idő és helyszín térkép Egyszeri belépési vízum megszerzése Moszkvában

A vízum meghosszabbítása a bevándorlási hivatalban

A vízum regisztrációja Laoszban A vízum Malajziában történő nyilvántartása

Mit néz egy kétrészes

Ezúttal úgy döntöttem, hogy megpróbálok kétszer jelentkezni vízumot. Most, úgy tűnik, nem igazán szükségünk van rá; hónapokig, de hirtelen elszaladtak, így biztonságban akartam játszani. K ugyanaz a cikk egyik megjegyzése, hogy egyszeri legyen vízumot Moszkvában, mostanában egy férfi azt mondta, hogy vízumot kapott csak bal páncél.

De valójában az alkalom hősének találkoznia kell – dupla Thai vízum:

Dupla Thai vízum MoszkvábanDupla Thai vízum Moszkvában

Dupla Thai vízum Moszkvában

Konzuli díj, regisztrációs idő

Konzuli díj – egyszeri vízum 40 dollárért multivisa $ 200. Régebben, de most vett csak dollárban. Készpénz, szigorúan anélkül, hogy lemondanánk, csak nem szakadt, nem gyűrött számlák, és nem régebbi, mint 2006, és nem is fogadják el 100 dollár számlák. Azaz, még akkor is, ha a három és egyáltalán a gyűjtemény 120 $, akkor kisebbet kell adnod. Csak abban az esetben, egyáltalán jobb minden egyes útlevélbe 40 dollárt fektetnek be, de aztán voltak olyan esetek, amelyek nem akarták és 50 dollárt számláz.

A regisztráció időtartama általában a 3. munkanap. Vagyis ha a dokumentumokat hétfőn, akkor már szerdán átadja vegye fel a kezét. De a csúcs hónapokban (november-december-január) 4 napra nő. A bejelentkezés napján a bejárati csarnok nyílik meg vízumdokumentumok.

Konzulátus nyitvatartási ideje

Ügyeljen arra, hogy olvassa el a thai konzulátus munkaidejét, van egy sor a kuponokra. Van is egy posta térkép, térkép és A nagykövetség fotója a jobb felismerés érdekében.

Az általam benyújtott dokumentumok listája

UPDATE. 2013 októberétől nincs szükség a dokumentumok és a fordítások lefordítására a közjegyző által hitelesített fordítást, elküldheti őket a nagykövetségnek Orosz nyelv (Moszkvában). Az INFA személyesen ellenőrizte! Nagykövetség honlapja még nem frissült. 2014-től a konzuli díj is Ezt rubelben fogadják el, de nem dollárban.

  • Útlevél + a főoldal másolata. Időtartamnak kell lennie legalább 6 hónaposnak kell lennie az alkalmazás időpontjában.
  • A kitöltött vízumkérelem. Jelentkezési lap és minta kitöltése. Angolul töltött és jelezte a tartózkodás időtartamát 3 hónap.
  • 3×4 éves fotó, a kérdőívre illesztve. az a nagykövetség kérésére nincs 4×6.
  • Tanúsítvány a banktól 40 000 baht jelenlétéről családonként (hivatalos követelmény a konzulátus honlapján). Van azonban egy kimondatlan követelmény, hogy jobb, ha legalább 60 000 baht / fő, bizonyítania kell fizetőképességét. Nagy mennyiséget mutattam ezért nem tudom, hogy mi az alsó határ a gyakorlatban. Referencia pénznem nem fontos, a szükséges összeg egyenértékű. Ne feledje, hogy a denevér nem volt ami a rubelnek felel meg, azaz 60 ezer bázis rubelben 120 ezer (attól függően, hogy melyik természetesen). Az Alfa-Bankban a számlakivonat 240 rubel, a TKS-ben ingyen.
  • Az orosz útlevél egy példánya, mert a bank igazolásában Meghatározottan orosz belső útlevél. Ha megkéred, hogy adj útlevéladatok igazolása, az orosz nyelv egy példánya lesz valószínűleg nem szükséges.
  • Jegyek Moszkva-Bangkok valódi fizetett és fordított foglalás Bangkok-Moszkva jegy 40 nappal az érkezés után. Amikor vásároltam jegyet (MSC-BKK) utazási irodában, ők maguk is felajánlottak nekem rajzoljon hátra ugyanazon az űrlapon. Valójában ez csak egy darab papír. indulási dátumok, bélyegek nélkül. Sőt, azt is elmondták nekem hogy az indulást megelőző napon a jegyeket charterre bocsátják ki, de most foglaljon az utazásszervezővel, így a konzulátusnak semmi esetre sem lesz szüksége nincs módja, hogy ellenőrizze őket. Én vagyok az a valóság fizetett jegyemet sem lehetett ellenőrizni.
  • A második Krat foglalás Moszkva-Bangkok-Moszkva számára készült Agent.ru. Ez a második Tai útja várhatóan végbemegy egy héttel az első utazás után (az első láda után). Menjen vissza a jegyre Moszkva 40 nappal az érkezés után. A páncélban írták, hogy ő 9 napig tart. A foglalás Katarból és kódból történt foglalás (az Agent.ru leveléből jön el) maga a légitársaság honlapja és nyomtatási útlevél kinyomtatása. viszont Azt javaslom, hogy a második alkalommal nem otthon, hanem valahol szomszédos országban, sokkal inkább hihetőnek tűnik.

A thaiföldi konzulátusok dokumentumai listájaA thaiföldi konzulátusok dokumentumai listája

A thaiföldi konzulátus dokumentumai

A thaiföldi konzulátus idejeA thaiföldi konzulátus ideje

Thaiföld konzulátusa

Daria dokumentumai

Ugyanazok a dokumentumok, mint nekem, csak a segítségnyújtás helyett számlákat írtam neki szponzori levelet angolul és csatoltam a bankszámlám és az útlevél másolatát. Most írhat egy levelet oroszul. Kézzel és egyben írva önkényes formában, ami azt jelzi, hogy ő a feleségem, és fizetni fogok az összes költsége a Thaiföldön való tartózkodás idején. “Én, vezetéknév nevét, útlevélszámát, felesége vezetéknevének szponzorát, útlevél számát, és az összes költségét egy ilyen számból így és így van. ”

Lehetőség szerint egyszerűen csak nyilatkozatot készíthet a felesége számlájáról annak érdekében, hogy ne írj semmit. Ki könnyebb?

Dokumentumok egy gyermek számára

Nem kaptam vízumot, mert a 14 év alatti gyerekek élhetnek bélyegzőkkel ellátott bélyegzők (részletek a vízumokkal kapcsolatos általános hozzászólásban). Gyermekekkel a túllépésért járó büntetés nem történik meg (személyesen ellenőrizve!). Fiú vízum nélkül repült és minden esetben nem megfelelő visszatérő jegyfoglalással. De ez nem tanácsot, hogy elvben, 3000rub nem túl nagy ok menteni, figyelembe véve, hogy 2014 óta mindent szigorítottak. De én szeretném újra, valószínűleg most nem tett vízumot Egornak.

By the way, nem olyan régen, miután nagy túlbíró, Yegor kapott Schengeni vízum nélkül.

Ha vízumot csinál, akkor ugyanazok a dokumentumok szerepelnek a listán. Csak Önnek szüksége lesz egy születési anyakönyvi kivonatra és egy másolatra, egy szponzori levélre fedezi az összes utazási költséget, a bankszámlakivonat másolatát és az útlevelem

Néhány pillanat

A dokumentumok egy példánya, ha hirtelen elfelejtette, a szállodában készíthető Volga, ami szinte ellentétes a nagykövetséggel. Ha kimegy ajtó a nagykövetséghez, majd balra kell fordulnia, 100 méterre sétálnia, és a jobb oldali magas épület egy szálloda. Jobb a hallban, 10 rubelt laponként.

Éppen ellenkezőleg, a Garden Ringon keresztül van Sberbank, amelyben van ATM és pénzváltás.

Gyerünk a nagykövetségre. Amikor először jöttem fél óra múlva bezárás előtt és nem volt ideje, nagy sor volt. Sok ember ősszel túrák, valamint utazási irodák jönnek ki.

Mi az idő a foglaláshoz

Ne feledje, hogy fennáll annak a veszélye, hogy ez a chip megáll dolgozni. De elméletileg semmit sem kockáztat, kivéve a vízum megtagadását a dokumentumok elfogadásának megtagadása (valószínűleg nem fogadja el a dokkokat). tovább az aktuális pillanatban mind a négy jegy páncélja, de hivatalosan is Valódi és fizetett jegyekre van szükségünk ott és vissza. közbülső a nagykövetség tisztviselője szerinti jegyek igazak lehetnek Armor.

Még egyszer, hogy világosabbá tegyük. Szüksége van 4 jegyre / páncélra: kettőre Thaiföldre és két Thaiföldre. Sőt, Thaiföldről jegyek is lehetnek bármely országba, nem feltétlenül Oroszországba (még jobb, ha nem Oroszország).

Ha repülési foglalást készít, nem számít, hogy mennyi kifejezetten azok a napok, melyeket minden egyes alkalommal hajtottál. A fő dolog az, hogy egy időszakot tegyünk 31-90 nap. Mert ha kevesebb, mint 31 nap, akkor miért van szüksége vízumra? elég és bélyegző, és ha több mint 90, akkor lehetetlen. Ezért bátran jegyet vásárol, 60 napot (néhány átlagos számot) minden alkalommal Például repüljenek október 1-jétől Moszkvából Bangkokba, és 60 nap elteltével, november 29-én Kuala Lumpurba utaznak, vannak 2 a héten. Ezután légy vissza Bangkokba december 15-én, tartózkodjon Tae-ban körülbelül 60 nap, és Bangkok február 11-én elrepül Moszkvába vagy ismét Kuala Lumpurba. Valami ilyesmi. Akik akarnak jegyet vásárolhatok, azt tanácsolom Aviasales.ru-nak és a Skyscanner.ru-nak használjuk

Ha megadja az országban tartózkodási időt a kérdőívben, adja meg mi történt a jegy foglalásában következetes.

Ui A Transaero nem érdekelte, hogy van-e visszatérő jegyünk. A bangkoki határőrök sem érdekeltek semmit, különösen nem kérdezték meg, miért van vízum, de Yegor nem.

P.P.S. Sok szerencsét mindenkinek a vízumkezelés során!

Élet szaggató köhögés 1 – hogyan vásároljunk egy jó biztosítást

A biztosítás kiválasztása most már irreálisan nehéz mindenkinek segíteni utazók, besorolok. Ehhez folyamatosan figyeljen fórumokon, a biztosítási szerződéseket tanulmányozom és magam használom a biztosítást.

Biztosítási besorolás

Az élet hackelés 2 – hogyan lehet 20% -kal olcsóbb szállodát találni

Először válasszon szállodát a foglaláskor. Jó alapjuk van ajánlatok, de az árak NEM a legjobbak! Ugyanez a szálloda gyakran lehetséges 20% -kal olcsóbb más rendszerekben a RoomGuru szolgáltatáson keresztül.

Kedvezményes szállodák

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: