Vízum Laosz számára az oroszok számára – ha egy ideig jár több mint 15 nap

Röviden, hogy válaszoljunk arra a kérdésre, hogy szükség van-e vízumra Laoszban, a válasz akar – nem. De olvassa el a részleteket.

Az a vágy, hogy Laoszba látogasson el, ha beleillik a 15-ös keretekbe nem igényel vízumkérelmet. Ez a szabály érvényes 2007 szeptembere óta, és az Orosz Föderáció valamennyi állampolgárára vonatkozik. Mindössze annyit kell tennie, hogy meglátogassa ezt az országot, hogy a kezében legyen. nemzetközi útlevél, amelynek lejárati dátuma normális – nem kevesebb, mint fél év. Ezt a kifejezést az állítólagos időponttól számítják belépés az országba. A határőrök azonban megkövetelhetik a szállásfoglalás vagy a visszatérés bemutatása jegyeket.

A cikk tartalma

  • 1 Vízum Laoszba
  • 2 A vízum kiterjesztése Laoszra
  • 3 Laosz nagykövetség Moszkvában

Vízum a laosznak

Ha az ország látogatását hosszabb ideig tervezték időt (több mint 15 vízummentes nap), vízumot kell kérnie. Ezt jó időben előre kell elvégezni, például Laosz nagykövetségén ugyanazon Moszkvában vagy bármely más nagykövetségen Laoszhoz közeli államok.

A vízum megszerzéséhez a következőket kell megadnia Dokumentumok: – érvényes nemzetközi útlevél; – két színes fénykép 4×6 cm-es méret (megfelelő, és fekete-fehér); – két kérdőív, kizárólag angolul töltötték be.

A nagykövetségnek benyújtott dokumentumokat személyesen lehet benyújtani leginkább vagy egy megbízotton keresztül vagy egy üzemeltetőn keresztül utazási irodák (a moszkvai Laosz nagykövetségéről beszélünk). dokumentumok a közintézményekhez hasonlóan a munkavállalók is elfogadják reggel 9-től 12 napig.

A vízum meglátogatásához szükséges standard idő Laosz három munkanap. Kívánt esetben csökkenthető háromszor – legfeljebb egy napig fizetve a megfelelő összeget.

Tehát, ha a vízumköltség 3 munkavállaló számára van napok 20 dollár, majd a sürgős vámkezelés költsége – $ 40. a ez a kifizetés közvetlenül a nagykövetségen történik, és csak készpénz minket dollár.

A turisztikai vízum érvényességi ideje 60 nap, és az országban való tartózkodás függ a kérdőívben megadott adatoktól, de nem több, mint egy hónap. Ez a kezdeti tervezés tekintetében van. vízumot.

A vízum kiterjesztése Laoszra

A vízum azonban kiterjeszthető és már Laosz területén található, és kétszer (minden alkalommal 15 napig). A tevékenység vége óta az előző vízum, az új érvényesség megkezdődik. Hasonló szolgáltatás a Vientiane-i bevándorlási osztályt nyújtja. Ez 30 dollárba kerül. A vízum meghosszabbításához ki kell töltenie a megfelelő űrlapot. nyilatkozatok és egy 4×6 cm-es fotóméretet biztosítanak.

Laosz nagykövetség Moszkvában

A moszkvai Laosz nagykövetség hivatalos honlapja nem több. És ez azaz gyakorlatilag nem tartalmazott információt.

Cím: Moszkva, st. Nikitskaya, 18 telefon: +7 (495) 697–14-54, +7 (495) 690–25-60

Üzemmód: hétfőtől péntekig 9-től 16-ig, 13-as szünet legfeljebb 14.

Élet szaggató köhögés 1 – hogyan vásároljunk egy jó biztosítást

A biztosítás kiválasztása most már irreálisan nehéz mindenkinek segíteni utazók, besorolok. Ehhez folyamatosan figyeljen fórumokon, a biztosítási szerződéseket tanulmányozom és magam használom a biztosítást.

Biztosítási besorolás

Az élet hackelés 2 – hogyan lehet 20% -kal olcsóbb szállodát találni

Először válasszon szállodát a foglaláskor. Jó alapjuk van ajánlatok, de az árak NEM a legjobbak! Ugyanez a szálloda gyakran lehetséges 20% -kal olcsóbb más rendszerekben a RoomGuru szolgáltatáson keresztül.

Kedvezményes szállodák

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: